Een eerder Service Pack van Tekla Structures installeren

2018
Tekla Structures

Een eerder Service Pack van Tekla Structures installeren

We raden u aan het nieuwste Service Pack van Tekla Structures te gebruiken. In bepaalde situaties moet u mogelijk een eerdere versie van het Service Pack van Tekla Structures of de gerelateerde Tekla Structures -versie in gebruik nemen, ook al gebruikt u al een nieuwer Service Pack.

1. Verwijder software van het Service Pack van Tekla Structures die u nu gebruikt in het Configuratiescherm van Windows.
  2. Verwijder software van de gerelateerde Tekla Structures -omgevingen in het Configuratiescherm van Windows.
  3. Installeer software van het Service Pack van Tekla Structures.
    1. Download het software-installatiebestand van het Service Pack vanaf Tekla Downloads.
    2. Dubbelklik op het installatiebestand om de installatie uit te voeren.
    3. Volg de stappen in de installatiewizard om de installatie te voltooien.

U kunt de installatiemap en de modelmap selecteren.

4. Installeer de Tekla Structures -omgevingen.

De nieuwste omgevingen staan in Tekla Downloads.

1. Download de omgevingsinstallatiebestanden die gerelateerd zijn aan het Service Pack dat u hebt geïnstalleerd.
    2. Dubbelklik op het installatiebestand om de installatie uit te voeren.
    3. Volg de stappen in de installatiewizard om de installatie te voltooien.