Voorbeeld: alleen geïntegreerde bemating gebruiken

2018
Tekla Structures

Voorbeeld: alleen geïntegreerde bemating gebruiken

Er wordt alleen geïntegreerde bemating gebruikt voor het maken van de maatlijnen voor wapeningsstaven.Dit is voorbeeld 3 in de lijst met voorbeeldscenario's Verschillende scenario's voor het gebruik van verschillende bematingstypen.

Voorbeeld: alleen bemating op aanzichtniveau gebruikenVoorbeeld: zowel bemating op aanzichtniveau als geïntegreerde bemating gebruiken

Als u Geïntegreerde maatlijnen als het Type maatvoering selecteert en op Voorwaarde bewerken in het dialoogvenster Aanzicht Maatvoeringsvoorwaarden klikt, wordt het dialoogvenster Bematingseigenschappen weergegeven.Ga naar het tabblad Maatvoering wapening en definieer de gewenste eigenschappen.Er staan op het tabblad Algemeen enkele opties om maatlijneigenschappen te beheren en u kunt de maatlijneigenschappen op objectniveau voor diverse maatlijntypen laden.Sla de wijzigingen met Opslaan of Opslaan als op om het eigenschappenbestand voor later gebruik op te slaan.

Als u naar het dialoogvenster Aanzicht Maatvoeringsvoorwaarde teruggaat door op Sluiten te klikken, kunt u de nieuwe geïntegreerde maatvoeringseigenschappen aan de voorwaarde Geïntegreerde bemating koppelen.