Kaders en vouwlabels in tekeningen

2018
Tekla Structures

Kaders en vouwlabels in tekeningen

U kunt een kader rondom de inhoud van een tekening plaatsen of twee tekeningkaders binnen elkaar plaatsen. U kunt standaard Tekla Structures -kaders rondom de inhoud van de tekening plaatsen of DWG/DXF-bestanden in de template-opmaken als tekeningkaders gebruiken.

U kunt alleen kaders en vouwlabels toevoegen wanneer de variabele XS_USE_OLD_PLOT_DIALOG op TRUE is ingesteld (oude manier van afdrukken).

U kunt vouwlabels maken als richtlijnen voor het vouwen van afgedrukte tekeningen. Dit zijn lijntjes tussen en loodrecht op de tekeningkaders.

1. Kader
  2. Vouwlabel