Tekeningen verwijderen

2018
Tekla Structures

Tekeningen verwijderen

Als enkele tekeningen overbodig worden, kunt u deze uit de Tekeningenlijst verwijderen. Dit verwijdert ook de .dg -bestanden uit de map \drawings.

Opmerking: In bepaalde configuraties is het verwijderen van tekeningen uit de Tekeningenlijst niet toegestaan.
  1. Selecteer in de Tekeningenlijst de hoofdtekeningen die u wilt verwijderen.
  2. Klik op Verwijderen.
  3. Als Tekla Structures u vraagt de verwijdering te bevestigen, selecteert u Ja.
Tip:

Als u de Shift ingedrukt houdt terwijl u op Verwijderen klikt, vraagt Tekla Structures u niet om de verwijdering te bevestigen.