Minimum- en maximumaantal positiemaatlijnen aan bouten toevoegen

Tekla Structures
2018
Tekla Structures

Minimum- en maximumaantal positiemaatlijnen aan bouten toevoegen

Tekla Structures maakt standaard geen minimum- en maximumaantal positiemaatlijnen voor bouten. U kunt een variabele gebruiken om de maatlijnen te maken.

U maakt als volgt minimum- en maximum aantal posities voor maatlijnen voor bouten:

1. Klik in het menu Bestand op Instellingen > Variabelen en ga naar de categorie Bout maatvoering.
  2. Stel XS_​BOLT_​POSITION_​TO_​MIN_​AND_​MAX_​POINT in op TRUE.

Instelling

Voorbeeld

Vóór het instellen van de variabele.

Na het instellen van de variabele op TRUE.