Maatlijnen aan uitgeslagen onderdelen toevoegen

2018
Tekla Structures

Maatlijnen aan uitgeslagen onderdelen toevoegen

In onderdeel- en merktekeningen kunt u de maatlijnen instellen die Tekla Structures toevoegt aan uitgeslagen onderdelen die met de instelling Aanzicht > Attributen 2 > Niet gedeformeerd =Ja zijn gemaakt.

Gebruik de variabelen in Bestand > Instellingen > Variabelen > Maatvoering uitslagen .

Doel

Actie

Bemaat vouwlijnen van uitgeslagen onderdelen.

Stel de variabele XS_DRAW_BENDING_LINE_DIMENSIONS_IN_UNFOLDING=TRUE in.

Maak hoek- en radius maatvoering voor uitgeslagen onderdelen.

Stel de variabele XS_DRAW_ANGLE_AND_RADIUS_INFO_IN_UNFOLDING=TRUE in.

Een prefix instellen voor een hoek in de maatlijn.

Stel de variabele XS_ANGLE_TEXT_IN_UNFOLDING_BENDING_LINE_DIMENSIONING=A= in.

Een prefix instellen voor een radius.

Stel de variabele XS_RADIUS_TEXT_IN_UNFOLDING_BENDING_LINE_DIMENSIONING=R= in.

Hoekmaatvoering aan de binnenkant in plaats van de buitenkant.

Stel de variabele XS_DRAW_INSIDE_ANGLE_IN_UNFOLDING=TRUE in.

De opmaak van de tekst voor hoeken instellen.

Stel de variabele XS_UNFOLDING_ANGLE_DIM_FORMAT=1 in.

De nauwkeurigheid van de tekst voor hoeken instellen.

Stel de variabele XS_UNFOLDING_ANGLE_DIM_PRECISION=10 in.