Tekla Structures met een rekenapplicatie koppelen

2018
Tekla Structures

Tekla Structures met een rekenapplicatie koppelen

Als u een externe rekenapplicatie bij rekenmodellen van Tekla Structures wilt gebruiken, moet u een rechtstreekse link tussen Tekla Structures en de rekenapplicatie tot stand brengen.

Zorg voordat u begint dat u over het volgende beschikt:

• Toegang tot de Tekla User Assistance-service

• Beheerdersrechten voor uw computer

1. Log bij uw computer in als beheerder.
  2. Installeer Tekla Structures als u dat nog niet hebt gedaan.
  3. Installeer de rekenapplicatie als u dat nog niet hebt gedaan.
  4. Login bij de service Tekla User Assistance en blader naar de koppeling installatie-instructies in Helpdesk-artikelen > Belasting en Toetsing .
  5. Klik op een geschikt artikel, bijvoorbeeld Technisch document: integratie tussen Tekla Structural Designer en Tekla Structures.
  6. Volg de instructies in het ondersteuningsartikel om de koppeling voor de rekenapplicatie te downloaden.
  7. Installeer indien nodig de IFC- en CIS/2-indelingen, zoals in het artikel wordt aangeraden.
Opmerking:

Als u Tekla Structures en/of de rekenapplicatie om een of andere reden moet verwijderen en opnieuw moet installeren, moet u na het opnieuw installeren van Tekla Structures en/of de rekenapplicatie ook de koppeling opnieuw installeren.