XS_​​ISO_​LEG_​​LENGTH_​​AS_​​WELDSIZE

2019
Tekla Structures

XS_​​ISO_​LEG_​​LENGTH_​​AS_​​WELDSIZE

Categorie : Lassen

Als XS_​AISC_​WELD_​MARK op FALSE is ingesteld, stelt u XS_ISO_LEG_LENGTH_AS_WELDSIZE in op:

• TRUE om de lasgrootte als de beenlengte (z) van de hoeklassen te gebruiken.
  • FALSE om de lasgrootte als de keeldikte (a) van de hoeklassen te gebruiken.

Opmerking:

De lasprefix overschrijft de instelling van de variabele XS_ISO_LEG_LENGTH_AS_WELDSIZE. Als u de prefix van een las op a hebt ingesteld, bepaalt de lasgrootte de keelhoogte van het ontwerp. Als de lasprefix z is, bepaalt de lasgrootte de beenlengte.

Als het laatste teken van de lasprefix s is, maakt Tekla Structures het solid lasobject zodat a gelijk is aan de lasgrootte.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Wijzig na het wijzigen van deze instelling bestaande lassen of hun eigenschappen om de nieuwe instelling te activeren en de lassolids bij te werken.