XS_​CLEAR_​MODEL_​HISTORY

2019
Tekla Structures

XS_​CLEAR_​MODEL_​HISTORY

Categorie

Snelheid en nauwkeurigheid.

Als u logbestanden voor de historie van het model gebruikt, stelt u deze variabele in op TRUE om elke keer dat u het model opent en opslaat, historiegegevens uit het historielogbestand te verwijderen. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit de omgevingsbestanden gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.