Knowledge base articles

Displaying 1 - 3 of 3 articles

Beheren van Tekla-abonnementslicenties op naam

Leer als online beheerder van uw organisatie hoe u werknemers beheert en online abonnementslicenties op naam toewijst met behulp van Tekla Online Admin Tool.

Download Tekla Structures-hoofdversies, de nieuwste Service Packs en omgevingsinstallaties

Vragen: Hoe kan ik de hoofdversie van mijn Tekla downloaden? Waar kan ik de laatsteinstallatiesoftware downloaden als ik een upgrade wil uitvoeren? Waar kan ik de laatsteService Packs van Tekla Structures, Tekla Structural Designer, Tekla Tedds, Tekla PowerFab of andere Tekla producten downloaden? Waar kan ik de…

download
installer
installation
Main version
Service Pack

Aanmeldingswijzigingen voor Tekla-producten en -services

Tekla-producten gebruiken Trimble Identity voor alle online functies en services waarvoor u zich moet aanmelden. We zijn enthousiast om een nieuwe Trimble Identity te starten. De verbeterde Trimble Identity : Houdt uw gegevens veilig met de nieuwste technologieën. Voldoetaan de nieuwste beveiligingsnormen. U krijgt extra functies voor…

Trimble identity
trimble account