De 2023-versies van Tekla software bieden belangrijke verbeteringen in productiviteit, efficiëntie en kwaliteit van de constructie.

Tekla Structures 2023

Geniet van verbeteringen op basis van gebruikerservaringen en functie-updates die de manier waarop u werkt transformeert met betrouwbare en gegevensrijke structurele software.

Tekla Structural Designer 2023

Dit introduceert een rigoureuze analytische benadering voor verkeersanalyse en verbeterde workflows voor houtontwerp. Betere ondersteuning voor de workflows van uw engineeringkantoor.

Tekla Tedds 2023

De gebruikersvriendelijke structurele ontwerpsoftware Tekla Tedds 2023 evolueert uw voordeel.

Tekla PowerFab 2023i

Neem betere beslissingen, elimineer fouten en lever hoogwaardige fabricageprojecten op tijd.

De 2023-versies van Tekla-software zijn nu beschikbaar.