Download Tekla Structures-hoofdversies, de nieuwste Service Packs en omgevingsinstallaties

Tekla Structures
Tekla Structural Designer
Tekla Tedds
Tekla Tedds for Word
Tekla PowerFab
Tekla PowerFab GO
Tekla Portal Frame Designer
Tekla Connection Designer
Trimble Connect
Windows
Trimble Connect
Web
Trimble Connect
Mobile
Trimble Connect
Not version-specific
Tekla Tedds Tekla Tedds for Word
Not version-specific
Tekla Portal Frame Designer
Not version-specific
Tekla Connection Designer
Not version-specific
Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structural Designer
Not version-specific
Tekla PowerFab Tekla PowerFab GO
download
installer
installation
Main version
Service Pack

Vragen:

• Hoe kan ik de hoofdversie van mijn Tekla downloaden?
  • Waar kan ik de laatste installatiesoftware downloaden als ik een upgrade wil uitvoeren?
  • Waar kan ik de laatste Service Packs van Tekla Structures, Tekla Structural Designer, Tekla Tedds, Tekla PowerFab of andere Tekla producten downloaden?
  • Waar kan ik de laatste omgevingsinstallaties downloaden?
  • Waar kan ik alle installatiepakketten vinden?

Antwoord:

Alle installatiepakketten, omgevingsinstallatiebestanden en andere extra bestanden die u nodig hebt om met uw Tekla product aan de slag te gaan, zijn beschikbaar op Tekla Downloads. In deze stappen leest u hoe u de product-specifieke wizard voor een begeleide ervaring kunt gebruiken. U kunt voor uw product ook afzonderlijke bestanden downloaden op de pagina Alle downloads.

1. Ga naar de Tekla Downloads-service via https://downloads.tekla.com.
  2. Log in met uw Trimble Identity.
  3. Klik op de kaart voor uw product op Downloaden.
  4. Als u de product-specifieke wizard wilt starten, selecteert u de versie en klikt u vervolgens op Downloaden.
  5. Selecteer in de lijst Licentiemethode de licentiemethode.
  6. Klik op Volgende en volg vervolgens de instructies in de product-specifieke wizard.
  7. Als u het downloaden wilt starten, klikt u op Voltooien.

Zie ook: