Model sharing-accounts verwerken wanneer de bedrijfsnaam wordt gewijzigd

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures
Environment
Not environment-specific

Vraag
Onze bedrijfsnaam gaat wijzigen en onze e-mails worden ook gewijzigd. Wat moet er met onze accounts gebeuren zodat we nog steeds toegang hebben tot onze huidige gedeelde modellen?

Antwoord
We beschrijven hier twee verschillende situaties waarin de bedrijfsnaam wordt gewijzigd:

Alleen de naam wijzigt

Als alleen de bedrijfsnaam wijzigt, kunt u uw huidige modellen blijven gebruiken als u de volgende stappen uitvoert:
  1. Wijzig de bedrijfsnaam naar de bestaande organisatie. Vraag uw lokale Tekla ondersteuning om dit te doen
  2. Wijzig e-mails in de huidige accounts - wijzig de e-mail naar uw huidige account, let erop dat u geen nieuw account maakt! Raadpleeg voor meer informatie over het wijzigen van de e-mail "Tekla Online profiel informatie" in Trimble Identity voor Tekla Online services

Twee bedrijven samengevoegd

Als de bedrijfsnaam wijzigt, zodat bijvoorbeeld bedrijf Alfa bedrijf Beta koopt, betekent dit dat de organisatie-id zal wijzigen voor de gebruikers van bedrijf Beta en dat ze geen toegang meer hebben tot Model Sharing of hun gedeelde modellen. Het model-eigenaarschap van bedrijf Beta moet worden verplaatst naar de Alfa-organisatie, hetzelfde geldt ook voor de inhoud van Warehouse. In dit geval moet u contact opnemen met uw lokale ondersteuning om modellen te laten samenvoegen aan de nieuwe organisatie, de eigendomsrechten te laten wijzigen en het verplaatsen van de gebruikers te laten accepteren.
  1. Neem contact op met uw lokale Tekla ondersteuning en vraag om de eigendomsrechten te wijzigen
  2. De beheerder van bedrijf Alfa verplaatst de gebruikers van de Beta-organisatie naar de Alfa-organisatie in account.tekla.com
  3. De gebruikers wijzigen de nieuwe e-mails in hun huidige accounts in account.tekla.com
  4. Tekla backend support accepteert de wijziging en verplaatst de gedeelde modellen van bedrijf Beta naar de bedrijf Alfa zodat gebruikers rechten hebben om de huidige modellen te gebruiken

Als hetzelfde bedrijf meerdere accounts heeft

Wanneer in dit geval de gebruikers besluiten om van organisatie A naar organisatie B te gaan als gevolg van het licentie-eigenaarschap, zijn er een aantal zaken die handmatig moeten worden goedgekeurd zoals de overdracht van Model Sharing-gebruikers, de overdracht van het Model Sharing-eigenaarschap, de overdracht van Tekla Warehouse, enz. die mogelijk een vertraging tot gevolg kunnen hebben. Net zoals in het vorige geval moet het bedrijf contact opnemen met hun lokale ondersteuning om dit te escaleren om de wijzigingen te accepteren en toe te passen.

Zie ook
Een andere gebruiker die een combi natie van bedrijf X heeft, behoudt het e-mail adres dat door de huidige gebruiker bij bedrijf Y wordt gebruikt.