Tekla Structures basisprincipes voor bruggen

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures
Bridge designer basics
BIM
BrIM
Constructible
bridge
workflow
Image
Tekla Structures bridge designers fundamentals

Deze cursus bevat een overzicht van de workflow Brugontwerp. De cursus bestaat uit 12 modules waarin u en uw team leren hoe u uw workflows met construeerbaar ontwerp- en modelbeheer kunt optimaliseren. Ook krijgt u meer kennis over aanbevolen methodes.

U leert hoe u de software kunt gebruiken om onder andere het volgende te doen:

• Nieuwe projecten starten
  • Betonnen onderdelen en parametrische profielen maken
  • Werken met IFC-bestanden, kant-en-klare en gebruikerscomponenten en instortvoorzieningen voor bruggen
  • Puntenwolken visualiseren

Meld u hier aan