Eerste stappen met Tekla Structures

Tekla Structures
first steps
elearning
Image
First Steps Cover

Deze cursus is een praktische beginnershandleiding voor Tekla Structures. Of u nu een engineer of een detailtekenaar bent, deze cursus is voor u. De cursus bestaat uit een inleiding, 13 modules vol met principes, tools en technieken voor het modelleren met Tekla Structures, voorzien van praktische taken en simulaties die uw praktijkkennis verbeteren. We hebben aan het einde een samenvatting en volgende stappen opgenomen om u verder te begeleiden tijdens uw leertraject bij Tekla Structures. Elke module beslaat een gedeelte van de workflow en is voorzien van referentiemodellen die u kunt downloaden. Daarna kunt u hiermee oefenen. Meld u nu aan en ga aan de slag met Tekla Structures!

U leert hoe u Tekla Structures kunt gebruiken voor het volgende:

• De software openen en de juiste rollen en configuraties kiezen.
  • Een model openen en hierin navigeren.
  • Basiscommando′s in het lint, het zijvenster en het menu Bestand herkennen en gebruiken.
  • De informatie vinden die u voor een bepaalde taak nodig hebt, met behulp van selectieknoppen, tooltips en het docentvenster.
  • Informatie visualiseren en genereren: 3D-model, vensterfilters en weergave-instellingen, visualisatie.
  • Parameters definiëren die zijn gekoppeld aan modelobjecten.
  • Overzichttekeningen en productietekeningen maken en beheren.
  • Gegevens ophalen uit één bron van waarheid: tekeningen, lijsten, modelleren, productiegegevens, andere software.

Meld u hier aan