Hieronder kunt u bladeren naar materiaal op functionaliteit. Wij adviseren u vertrouwd te raken met de beste manier waarop u de software kunt installeren als u deze gaat gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie de producthandleidingen.

Softwareversies, software-updates en systeemvereisten

• Software release
  • Software update
  • System requirements

Raak vertrouwd met de hardware, licenties en installeren en instellingen

Blader naar inhoud verwant met hardwarevereisten en aanbevelingen,
beschikbare licentieopties en ontdek hoe u uw installatie moet configureren om zo snel mogelijk met uw project te kunnen beginnen.

Search for more content on Hardware, Licensing and Installing or Setting Up.

Raak vertrouwd met modelleren, analyseren en berekening

Blader door een deel van de hoofdinhoud die betrekking heeft op modelleren, analyseren en berekening.

• Analysis
  • Design
  • Modeling

Search for more content on Modeling, Analysis or Design.

Raak vertrouwd met staalcomponenten, betoncomponenten en designcodes

Bent u op zoek naar staal- of betononderwerpen of misschien naar designcode verwante inhoud?

• Concrete components
  • Design codes
  • Steel components

Search for more content on Steel Components, Concrete Components or Design codes.

Raak vertrouwd met uitwisselbaarhied, import en export en online services

Blader door een deel van de hoofdinhoud die betrekking heeft op uitwisselbaarheid en export en zoek ook handige onderwerpen met betrekking tot online diensten.

Search for more content on Interoperability, Import and export or Online services.

Bulletins

• Bulletin

Search for more Bulletins.