Hieronder kunt u bladeren naar met Tekla Structures verwant materiaal op functionaliteit. Wij adviseren u vertrouwd te raken met de beste manier waarop u de software kunt installeren als u deze gaat gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie de producthandleidingen.

Raak vertrouwd met hardware, licenties en installeren en instellen

Blader naar inhoud verwant met hardwarevereisten en aanbevelingen,
beschikbare licentieopties en ontdek hoe u uw installatie moet configureren om zo snel mogelijk met uw project te kunnen beginnen.

Zoek naar meer inhoud over hardware, licenties en installeren of instellen.

Raak vertrouwd met detailleren, modelleren en nummeren

Ontdek hoe u kunt detailleren, aan de slag kunt met modelleren of een nummering in uw model kunt instellen.

Zoek naar meer inhoud over detaillering, modellering of nummering.

Raak vertrouwd met componenten

Ontdek hoe u de verschillende componenten kunt gebruiken.

Zoek naar meer inhoud over betoncomponenten, gebruikerscomponenten of staalcomponenten.

Raak vertrouwd met tekeningen, lijsten en templates

Ga na welke soort tekeningen u kunt maken, hoe u lijsten instelt en hoe u templates gebruikt.

Zoek naar meer inhoud op tekeningen, lijsten of templates.

Raak vertrouwd met samenwerken, importeren en exporteren

Ontdek hoe u met andere partijen aan hetzelfde project kunt werken en hoe u inhoud naar/van uw model kunt importeren en exporteren.

Zoek naar meer inhoud over samenwerking of import en export.

Raak vertrouwd met online services

Ontdek hoe u functionaliteiten in verschillende online services kunt gebruiken als u aan een project werkt.

Zoek naar meer inhoud over online services.