Geneste componenten (ML132)

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures
Environment
Netherlands

De tool Selecteer geneste componenten (ML132) kan worden gebruikt om geneste componenten of sub-componenten in het Tekla Structures-model op te sporen en te selecteren in het model.

Geselecteerde objecten

• Er worden geneste componenten of sub-componenten geselecteerd.

Gebruiken voor

Situatie Beschrijving
Image

Image
Genest systeemcomponent Trap (S71)
waarin gebruik wordt gemaakt van
gebruikerscomponent Trede
als sub-componenten.
Image

Image
Genest systeemcomponent Baluster (S76)
waarin gebruik wordt gemaakt van
systeemcomponent Eindplaat (144)
als sub-component.

Voordat u begint

Modelleer één of meer geneste componenten.

Volgorde van selectie

1. Dubbelklik op de tool.
  2. Selecteer de gewenste optie in de keuzelijst.
  3. Klik op de knop Selecteer geneste componenten of Selecteer sub-componenten, de geneste of de sub-componenten worden geselecteerd.
  4. Om in te zoomen op de geselecteerde geneste of sub-componenten, klikt u op Venster > Zoom > Zoom selectie of selecteer Zoom > Zoom selectie in het contextmenu.

Tabblad Algemeen

Gebruik het tabblad Algemeen om de geneste componenten of sub-componenten in het model op te sporen.

Image
Optie

Beschrijving

1

Definieer van welke componenten in het Tekla Structures-model u de geneste componenten of sub-componenten wilt opsporen. De opties zijn:

• Van alle componenten
  • Van geselecteerde componenten.

2

Selecteer de geneste componenten in het Tekla Structures-model.

3

Selecteer de sub-componenten in het Tekla Structures-model.

Tabblad Info

Informatie omtrent de versiedatum. Deze datum is indicatief en kan dus anders zijn ondanks dat de tool dezelfde inhoud heeft.

Image

Aan de inhoud van dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de weergave van de afbeeldingen kunnen geen conclusies worden verbonden met betrekking tot de besturingssystemen waar Tekla Structures onder werkt.

Dit werk valt onder de Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal Licentie. Ga naar http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.nl om de inhoud van de licentie te bekijken of stuur een brief naar Creative Commons, 444 Castro Street, Suite 900, Mountain View, California, 94041, USA.