Statistieken bekijken over inhoudsgebruik in Tekla Warehouse

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures

Statistieken bekijken over inhoudsgebruik in Tekla Warehouse

De eigenaars van de inhoud kunnen statistieken bekijken en exporteren betreffende de online inhoud die ze in Tekla Warehouse hebben gepubliceerd.

Als u in Tekla Warehouse inhoud hebt gepubliceerd als organisatie, kunt u later in detail bekijken welke versies van inhoud zijn gedownload of bekeken, welke organisaties uw inhoud gebruiken en in welke landen de inhoud is gebruikt.

U kunt statistieken weergeven over inhoud op organisatie-, verzameling- of inhoudsitemniveau.

Statistieken over inhoud die is toegevoegd door individuele gebruikers, zijn niet beschikbaar in Tekla Warehouse.

1. Meld u aan bij Tekla Warehouse.
  2. U kunt afhankelijk van het niveau van de statistieken het volgende doen:
    • Ga naar de pagina van de organisatie.
    • Ga naar een verzamelingenpagina.
    • Ga naar een pagina van het inhoudsitem.
  3. Klik op Analyses.
  4. Selecteer in de lijst Gebeurtenistype het type statistiek dat u wilt.
  5. Als u de statistieken volgens een bepaalde periode wilt weergeven, selecteert u een optie in de lijst Periode.

Er worden statistieken weergegeven over het aantal keren dat inhoud is bekeken of downloads zijn voltooid per collectie, inhoudsitem, versie, land of organisatie.

6. Als u de statistieken wilt exporteren om deze te gebruiken in een externe applicatie zoals Microsoft Excel:
    1. Klik op Analyses exporteren.
    2. Wijzig indien nodig de periode.
    3. Klik op Exporteren.

De statistieken worden gedownload naar uw computer als .csv-bestand. U kunt nu de statistieken bekijken met een externe applicatie.