Inhoud vanuit Tekla Warehouse gebruiken

Tekla Structures

Inhoud vanuit Tekla Warehouse gebruiken

Vanuit Tekla Warehouse kunt u inhoud rechtstreeks in een geopend Tekla Structures-model invoegen of u kunt handmatig bestanden downloaden en deze vervolgens in Tekla Structures importeren.

Inhoud in Tekla Warehouse wordt georganiseerd in verzamelingen. Verzamelingen bevatten inhoudsitems die logische groepen inhoud vormen, bijvoorbeeld productdatabases of modeltemplates. Inhoudsitems kunnen versies hebben. Verschillende versies van dezelfde content werken met verschillende versies van Tekla Structures.

Tekla Warehouse heeft de volgende inhoudsgroepen:

• 3D-producten
  • Gebruikerscomponenten
  • Applicaties
  • Profielen
  • Materialen
  • Bouten
  • Staven
  • Modelinstellingenbestanden
  • Tekeninginstellingenbestanden
  • Lijsten
  • Omgevingsbestanden

Als u Tekla Structures hebt geïnstalleerd zijn de Tekla Structures-verzamelingen zichtbaar in Tekla Warehouse. Tekla Structures-verzamelingen bevatten officiële Tekla Structures-inhoud die u kunt gebruiken in uw modellen. De inhoud is in Tekla Structures-verzamelingen gegroepeerd op geografisch gebied. Er is ook een algemene map voor inhoud die niet locatiespecifiek is.

U kunt inhoud vinden door naar inhoudsitems te zoeken of door de verzamelingen te bladeren.

Raadpleeg Bestanden en bestandstypen voor Tekla Warehouse-inhoud voor een gedetailleerde lijst met toegestane inhoud en bestandstypen in Tekla Warehouse.