Abonneer uzelf op waarschuwingen over inhoudsupdates in Tekla Warehouse.

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures

Abonneer uzelf op waarschuwingen over inhoudsupdates in Tekla Warehouse.

U kunt Tekla Warehouse u laten waarschuwen als inhoudsitems of verzamelingen die u interesseren worden bijgewerkt.

U ontvangt een waarschuwing wanneer één van de volgende wijzigingen plaatsvindt:

• De titel, omschrijving, zoekcriteria of metadata van het inhoudsitem is gewijzigd.
  • Een nieuwe versie van de inhoud is toegevoegd.
  • Een versie van de inhoud is verwijderd.
  • De titel of omschrijving van een verzameling is gewijzigd.
  • Er is een nieuw inhoudsitem aan een verzameling toegevoegd.
  • Er is een inhoudsitem uit een verzameling verwijderd.

U abonneert zich als volgt op waarschuwingen in een inhoudsitem of verzameling:

1. Log in bij Tekla Warehouse.
  2. Gebruik Zoeken om het relevante inhoudsitem of de verzameling te zoeken.
  3. Selecteer het inhoudsitem of de verzameling.
  4. Klik op .
  5. Klik op Waarschuw mij.
Uw abonnementen worden weergegeven in Mijn Warehouse > Mijn waarschuwingen. U kunt indien nodig de weergegeven waarschuwingen filteren om alleen inhoudswaarschuwingen of verzamelingswaarschuwingen weer te geven.

De gewijzigde inhoud wordt gemarkeerd met . Als u de markering wilt verwijderen, klikt u op Waarschuwingen wissen.

Tip:

Als u het abonnement op waarschuwingen op een inhoudsitem of een verzameling wilt opzeggen, gaat u naar de pagina van het inhoudsitem of de verzamelingenpagina, klikt u op en vervolgens op Abonnement opzeggen.