Online privé inhoud in Tekla Warehouse delen

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures

Online privé inhoud in Tekla Warehouse delen

U kunt in Tekla Warehouse persoonlijke online verzamelingen met bepaalde gebruikers en organisaties delen. Dit is handig wanneer u de toegangsrechten van uw inhoud wilt definiëren.

De online verzamelingen die met een gebruiker of een organisatie privé zijn gedeeld, worden weergegeven onder Gedeeld met mij of mijn organisatie in Mijn Warehouse van de gebruiker of van de organisatie.

Vraag voordat u begint de Tekla Warehouse -id's van de gebruikers en organisaties waarmee u de inhoud wilt delen. Elke id van een gebruiker of organisatie wordt in hun Tekla Warehouse -profiel weergegeven in Mijn Warehouse > Mijn profiel .

U deelt een persoonlijke online verzameling als volgt:

1. Ga naar verzamelingenpagina.
  2. Klik op AAN om de editormodus te activeren.
  3. Klik op Toegang beheren.
  4. Voer voor elke gebruiker of organisatie waarmee u de verzameling wilt delen in het vak Toegang weergeven en downloaden de Tekla Warehouse -id van de gebruiker of de organisatie in en klik op Toevoegen.