Lokale of netwerkinhoud delen met Tekla Warehouse

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures

Lokale of netwerkinhoud delen met Tekla Warehouse

U kunt met Tekla Warehouse verzamelingen delen die zich op uw computer of op een netwerkstation bevinden.

U kunt lokale en netwerkverzamelingen maken en gebruiken wanneer u de toegangsrechten van uw inhoud wilt bepalen. U kunt uw bedrijfsnetwerk of een commerciële bestandopslag en synchronisatieservice zoals Dropbox of Google Drive gebruiken om inhoud te delen.

Lokale inhoud op uw computer delen

1. Maak een nieuwe map in de gedeelde map van uw computer.

Bijvoorbeeld: C:\Users\username\Dropbox\My_new_folder

2. Kopieer de map naar het klembord.
  3. Maak in Tekla Warehouse een lokale of netwerkverzameling volgens de instructies in Een verzameling maken in Tekla Warehouse.
    1. Voer een naam voor de verzameling in.
    2. Plak de gekopieerde map vanaf het klembord.
    3. Klik op Toevoegen om de nieuwe verzameling te maken.
  4. Voeg de inhoud die u wilt delen aan de verzameling toe volgens de instructies in Inhoud naar Tekla Warehouse uploaden.
  5. Deel het bestand collections.json. Het bestand bevindt zich in C:\Users\Public\Documents\Tekla\Tekla Warehouse\.
  6. Vraag de andere gebruikers van de lokale verzamelingen om het bestand collections.json in de corresponderende locatie op hun computers op te slaan.

Lokale inhoud delen met een bestandopslag- en synchronisatieservice

1. Maak een nieuwe map in de gedeelde map van uw computer.

Bijvoorbeeld: C:\Users\username\Dropbox\My_new_folder

2. Kopieer de map naar het klembord.
  3. Maak in Tekla Warehouse een lokale of netwerkverzameling volgens de instructies in Een verzameling maken in Tekla Warehouse.
    1. Voer een naam voor de verzameling in.
    2. Plak de gekopieerde map vanaf het klembord.
    3. Klik op Toevoegen om de nieuwe verzameling te maken.
  4. Voeg de inhoud die u wilt delen aan de verzameling toe volgens de instructies in Inhoud naar Tekla Warehouse uploaden.
  5. Ga naar de bestandsopslag- en synchronisatieservice die u wilt gebruiken voor het delen.
  6. Deel uw gedeelde map met de geselecteerde gebruikers.
  7. Instrueer de gebruikers om in Tekla Warehouse een verzameling te maken met het pad van de gedeelde map.

Inhoud op een netwerkstation delen

1. Maak een nieuwe map op uw bedrijfsnetwerk.
  2. Kopieer de map naar het klembord.
  3. Maak in Tekla Warehouse een lokale of netwerkverzameling volgens de instructies in Een verzameling maken in Tekla Warehouse.
    1. Voer een naam voor de verzameling in.
    2. Plak de gekopieerde map vanaf het klembord.
    3. Klik op Toevoegen om de nieuwe verzameling te maken.
  4. Voeg de inhoud die u wilt delen aan de verzameling toe volgens de instructies in Inhoud naar Tekla Warehouse uploaden.
  5. Zorg ervoor dat de toegangsrechten van de map die u deelt toereikend zijn.
  6. Stuur het mappad via e-mail naar uw collega´s.
  7. Instrueer uw collega´s om in Tekla Warehouse een netwerkverzameling met het mappad te maken.