Lokale of netwerkinhoud delen met Tekla Warehouse

Tekla Structures

Lokale of netwerkinhoud delen met Tekla Warehouse

U kunt met Tekla Warehouse verzamelingen delen die zich op uw computer of op een netwerkstation bevinden.

U kunt lokale en netwerkverzamelingen maken en gebruiken wanneer u de toegangsrechten van uw inhoud wilt bepalen. U kunt uw bedrijfsnetwerk of een commerciële bestandopslag en synchronisatieservice zoals Dropbox of Google Drive gebruiken om inhoud te delen.

Voordat u begint:

1. Maak een nieuwe map op uw bedrijfsnetwerk of op de deelmap van uw computer.

Bijvoorbeeld: C:\Users\username\Dropbox\Mijn nieuwe map

2. Kopieer de map naar het klembord.
  3. Maak in Tekla Warehouse een lokale of netwerkverzameling volgens de instructies in Een verzameling in Tekla Warehouse maken.
    1. Voer een naam voor de verzameling in.
    2. Plak de gekopieerde map vanuit het klembord.
    3. Klik op Toevoegen om de nieuwe verzameling te maken.
  4. Voeg de inhoud die u wilt delen aan de verzameling toe volgens de instructies in Inhoud naar Tekla Warehouse uploaden.

U deelt een lokale of netwerkverzameling als volgt:

Wat wilt u doen Actie
Lokale inhoud op uw computer delen
  1. Ga naar de bestandsdelingsservice die u voor het delen wilt gebruiken.
  2. Deel uw deelmap met de geselecteerde gebruikers.
  3. Instrueer de gebruikers om in Tekla Warehouse een verzameling met het pad van de gedeelde map te maken.

of

1. Deel het bestand collections.json. Het bestand bevindt zich in C:\Users\Public\Documents\Tekla\Tekla Warehouse\.
  2. Vraag de andere gebruikers van de lokale verzamelingen om het bestand collections.json in de corresponderende locatie op hun computers op te slaan.
Inhoud op een netwerkstation delen
  1. Zorg ervoor dat de toegangsrechten van de map die u deelt toereikend zijn.
  2. Verzend het mappad via e-mail naar uw collega´s.
  3. Instrueer uw collega´s om in Tekla Warehouse een netwerkverzameling met het mappad te maken.