Inhoudsitems wijzigen in Tekla Warehouse

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures

Inhoudsitems wijzigen in Tekla Warehouse

In Tekla Warehouse kunt u bestaande inhoudsitems wijzigen en verwijderen, hun basisgegevens wijzigen en miniaturen, details en zoekcriteria toevoegen.

U kunt ook de verschillende tabbladen van de pagina van het inhoudsitem gebruiken om gerelateerde inhoudskoppelingen of gebruikersopmerkingen toe te voegen en de inhoudsgroep en -categorie, ondersteuningsgegevens of Release Notes te wijzigen.

Tip: Als u niet wilt dat abonnees worden geïnformeerd over de wijzigingen die u hebt aangebracht, schakel dan het selectievakje Kleine update, informeer de abonnees niet in.

De naam, omschrijving of ondersteuningsgegevens van een inhoudsitem wijzigen

1. Ga naar de pagina van het inhoudsitem.
  2. Klik op Aan om de editormodus te activeren.
  3. Klik op naast de gegevens die u wilt wijzigen.
  4. Voeg gegevens toe, wijzig of verwijder deze.
  5. Klik op Opslaan.

Een miniatuur van een inhoudsitem verwijderen

1. Ga naar de pagina van het inhoudsitem.
  2. Klik op Aan om de editormodus te activeren.
  3. Klik onder het miniaturengebied op Bewerken.
  4. In het vak dat verschijnt, selecteert u de miniatuur die u wilt verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen.

Details voor een inhoudsitem toevoegen

1. Ga naar de pagina van het inhoudsitem.
  2. Klik op Aan om de editormodus te activeren.
  3. Klik op Details.
  4. Klik op Details bewerken.
  5. Voer de details in.

Gebruik de knoppen in het dialoogvenster Inhoudsdetails bewerken om de tekst op te maken en lijnen, koppelingen, video's en tabellen toe te voegen.

6. Als u een video wilt insluiten, klikt u op en doet u het volgende:
    • Plak de insluitcode van de video in het bovenste vak.

Bijvoorbeeld:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MtLUtepSDGs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
    • Plak de URL van de video in het onderste vak.
  7. Klik op Opslaan.

Zoekcriteria voor een inhoudsitem toevoegen of wijzigen

1. Ga naar de pagina van het inhoudsitem.
  2. Klik op Aan om de editormodus te activeren.
  3. Klik op Eigenschappen.
  4. Klik op Zoekcriteria bewerken.
  5. Selecteer opties voor het volgende:
    • Beschikbaarheid product
    • Talen
    • Maateenheden
  6. Voer tags of trefwoorden in, gescheiden door komma's (,).
  7. Klik op Opslaan.

Een inhoudsitem naar een andere verzameling verplaatsen

1. Ga naar de pagina van het inhoudsitem.
  2. Klik op Aan om de editormodus te activeren.
  3. Klik op Titel bewerken, verplaatsen of verwijderen.
  4. Klik op Verplaatsen.
  5. Selecteer de verzameling waarheen u het inhoudsitem wilt verplaatsen.
  6. Klik op Verplaatsen.

Een inhoudsitem verwijderen

1. Ga naar de pagina van het inhoudsitem.
  2. Klik op Aan om de editormodus te activeren.
  3. Klik op Titel bewerken, verplaatsen of verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen.

U wordt gevraagd om te bevestigen dat u het inhoudsitem en alle versies daarin wilt verwijderen.

5. Klik op Ja.

Metagegevens voor meerdere inhoudsitems wijzigen

U kunt metagegevens van de inhoud voor meerdere inhoudsitems in verschillende verzamelingen gelijktijdig wijzigen. U kunt bijvoorbeeld de tags en sleutelwoorden, gebruikscategorie, ondersteuningsgegevens of compatibele Tekla Structures-versies wijzigen.

1. Meld u aan bij Tekla Warehouse.
  2. U kunt het volgende doen:
    • Als u alle of geselecteerde inhoudsitems in een verzameling wilt wijzigen, gaat u naar de verzamelingenpagina.
    • Als u alle of geselecteerde inhoudsitems in alle verzamelingen van uw organisatie wilt wijzigen, gaat u naar de pagina van de organisatie.
  3. Klik op Aan om de editormodus te activeren.
  4. Klik op Batchbewerking.

Het dialoogvenster Metagegevens van de inhoud bewerken wordt weergegeven.

5. In het gebied Te wijzigen metagegevens definieert u welke metagegevens moeten worden gewijzigd en hoe.
    1. Schakel de selectievakjes in naast de metagegevens die u wilt wijzigen.
    2. Voor elk type metagegevens selecteert u of u metagegevens wilt toevoegen, verwijderen of vervangen en selecteer dan de metagegevens of voer deze in.

Als u een koppeling naar een website in metagegevens wilt opnemen, voert u een volledig URL in of kopieert u deze.

6. Definieer in het gebied Voor inhoud van welke inhoudsitems de metagegevens moeten worden gewijzigd.
    1. Selecteer in de lijst Weergeven de verzameling die de inhoudsitems bevat die u wilt wijzigen.

Als u de inhoudsitems in alle verzamelingen voor uw organisatie wilt wijzigen, selecteert u Mijn organisatieverzamelingen.

U kunt indien nodig ook de inhoudsitems in de geselecteerde verzameling op versie filteren.

2. U kunt het volgende doen:
      • Klik op het symbool + om inhoud in een boomstructuur weer te geven. Schakel vervolgens het selectievakje in naast elke verzameling of elk inhoudsitem die/dat u wilt wijzigen.
      • Selecteer Alles selecteren.
  7. Klik op Opslaan.