Tekla Warehouse-inhoud in een Tekla Structures-model toevoegen

Tekla Structures
Not version-specific
Tekla Structures

Tekla Warehouse-inhoud in een Tekla Structures-model toevoegen

U kunt bepaalde typen inhoud vanuit Tekla Warehouse rechtstreeks in Tekla Structures-modellen invoegen.

U kunt, bijvoorbeeld, gebruikerscomponenten, profielen, vormen, materiaalkwaliteiten, boutsamenstellingen en wapening aan Tekla Structures-catalogussen toevoegen.

1. Open het model in Tekla Structures.
  2. Meld u aan bij Tekla Warehouse en voer een van de volgende handelingen uit:
    • Gebruik Zoeken om het relevante inhoudsitem te zoeken.
    • Ga naar Mijn Warehouse en blader naar de lokale of netwerkverzameling waaruit u de inhoud wilt gebruiken. Selecteer vervolgens de verzameling.
  3. Selecteer het in te voegen inhoudsitem.

Als er verschillende versies van de inhoud zijn, moet u ervoor zorgen dat u de versie invoegt die compatibel is met uw Tekla Structures-versie.

4. Klik op In model invoegen.
  5. Volg de installatie-instructies:
    1. Maak een kopie van uw model voordat u de installatie in Tekla Structures start.
    2. Selecteer in het dialoogvenster Installatiesoftware voor inhoud van Tekla Warehouse wat er gebeurt als er zich een conflict voordoet en klik dan op Installatie starten.
    3. Als de installatie is voltooid, klikt u op Afsluiten.
Het dialoogvenster Installatiesoftware voor inhoud van Tekla Warehouse geeft aan wanneer de inhoud in het model is ingevoegd en laat u de geïnstalleerde items en hun installatielocaties weergeven.