Aan de slag met Tekla Warehouse

Tekla Structures

Aan de slag met Tekla Warehouse

Tekla Warehouse is een service voor samenwerking en voor het opslaan en delen van Tekla Structures-inhoud. Tekla Warehouse biedt gecentraliseerde toegang tot een breed scala aan inhoud dat u in uw Tekla Structures-modellen kunt gebruiken. U kunt inhoud downloaden van Tekla Warehouse en deze in uw Tekla Structures-modellen invoegen of u kunt Tekla Structures-inhoud in Tekla Warehouse als een individu of als een organisatie toevoegen en delen. U kunt Tekla Warehouse online, offline, lokaal of op een netwerk gebruiken.

Tekla Warehouse bevat 3D-modelproducten, gebruikerscomponenten, applicaties, profielen, materiaalkwaliteiten, bouten, wapening en templates voor Tekla Structures.

Inhoud in Tekla Warehouse wordt georganiseerd in verzamelingen. Verzamelingen bevatten inhoudsitems die logische groepen inhoud vormen, bijvoorbeeld productdatabases of modeltemplates. Inhoudsitems kunnen versies hebben. Verschillende versies van dezelfde inhoud werken met verschillende versies van Tekla Structures.

Tekla Warehouse online of lokaal gebruiken

Behalve voor het ophalen van inhoud van Tekla Warehouse kunt u Tekla Warehouse gebruiken voor:

• Uw inhoud online publiceren.
  • Inhoud via uw bedrijfsnetwerk of een commerciële bestandopslag en synchronisatieservice delen.
  • Lokaal inhoud voor persoonlijk gebruik opslaan.

Toegang tot Tekla Warehouse

U hebt toegang tot Tekla Warehouse op https://warehouse.tekla.com/.

• Ga in Tekla Structures 21.1 of ouder naar Bestand > Open Tekla Warehouse of klik op op de werkbalk Algemeen.
  • Ga in Tekla Structures 2016 of nieuwer naar het menu Bestand en klik op Verlengen > Tekla Warehouse.
  • Als u offline bent, hebt u toegang tot uw lokale verzamelingen en de geïnstalleerde Tekla Structures-verzamelingen op http://localhost:8092/.

Tekla Warehouse Veelgestelde vragen

Voor veelgestelde vragen met betrekking tot Tekla Warehouse raadpleegt u Veelgestelde vragen Tekla Warehouse.