Inhoud uploaden naar Tekla Warehouse

Tekla Structures

Inhoud uploaden naar Tekla Warehouse

U kunt verschillende soorten inhoud aan Tekla Warehouse toevoegen. U kunt online-, netwerk- of lokale verzamelingen maken en er inhoud aan toevoegen.

U kunt verschillende soorten inhoud in hetzelfde inhoudsitem opnemen, bijvoorbeeld gebruikerscomponenten en profielen.

U kunt als een individu of als een organisatie inhoud aan online verzamelingen toevoegen.

U kunt geen inhoud aan de Tekla Structures -verzamelingen in Tekla Warehouse toevoegen. Ze bevatten officiële Tekla Structures -inhoud die u in uw modellen kunt gebruiken.

Tip:

U kunt inhoud aan Tekla Warehouse -verzamelingen toevoegen door op de knop Uploaden te klikken of door naar een verzameling te bladeren, de editormodus in te schakelen en op Inhoud toevoegen te klikken.

Voor een gedetailleerde lijst met inhoud en bestandstypen die in Tekla Warehouse zijn toegestaan, raadpleegt u Inhoud in Tekla Warehouse uploaden: bestanden en bestandstypen.