Management Console for Tekla Model Sharing

Tekla Structures

Management Console for Tekla Model Sharing

De Management Console for Tekla Model Sharing biedt een op het web gebaseerde toegang voor beheerders om alle gedeelde modellen van hun organisatie te beheren.

Als u gedeelde modellen wilt beheren in de Management Console for Tekla Model Sharing, dan moet u een Trimble Identity met beheerdersrechten hebben.

In Tekla Model Sharing is een organisatie de eigenaar van alle modellen die door de gebruikers in de organisatie worden gedeeld. Een gedeeld model is altijd eigendom van slechts één organisatie. De organisatie krijgt het eigendom wanneer een gebruiker in de organisatie het model gaat delen. De gebruiker die het model gaat delen, krijgt de rol van Eigenaar in dat model, maar de rol van Eigenaar is niet hetzelfde als de beheerder van een organisatie.

Voor het beheren van modellen in de Management Console is geen Tekla Model Sharing-licentie vereist. U kunt de Management Console gebruiken zonder Tekla Structures te openen. U hoeft geen gebruiker te zijn in een van de gedeelde modellen van uw organisatie.