Problemen met uw Trimble Identity oplossen

Tekla Structures
Tekla Structural Designer
Tekla Tedds
Tekla PowerFab
Tekla PowerFab GO
Not version-specific
Tekla Tedds Tekla Tedds for Word
Not version-specific
Tekla Structural Designer
Not version-specific
Tekla PowerFab Tekla PowerFab GO

Ik heb een Trimble Identity gemaakt maar ik kan me niet aanmelden

Waarschijnlijk is uw Trimble Identity nog niet geverifieerd.

Wanneer u een Trimble Identity maakt, ontvangt u een e-mail om uw Trimble Identity te verifiëren. Gebruik de code in de e-mail om uw Trimble Identity te verifiëren en stel vervolgens het wachtwoord in. Nadat u het wachtwoord hebt ingesteld, kunt u uw Trimble Identity gebruiken.

Zie Uw Trimble Identity voor Tekla-producten maken voor instructies.

Ik ben het wachtwoord van mijn Trimble Identity vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen door een verificatiecode te verzenden naar het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.

1. Voer uw e-mailadres in op de pagina Trimble Identity aanmelden en klik vervolgens op Volgende.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten.
  3. Voer uw e-mailadres in en klik vervolgens op Code verzenden.
    Trimble stuurt u een e-mail met een verificatiecode om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  4. Zoek in uw e-mailpostvak naar een verificatiebericht van Trimble en kopieer vervolgens de verificatiecode vanuit de e-mail.
  5. Voer in de webbrowser waar de pagina Uw identiteit verifiëren is geopend de verificatiecode in en klik vervolgens op Verzenden.
  6. Voer een nieuw wachtwoord voor uw account in en bevestig dit. Klik vervolgens op Verzenden.

Hoe wijzig ik het e-mailadres voor mijn Trimble Identity?

Wijzig altijd uw e-mailadres voordat u naar een andere Tekla Online-organisatie gaat, bijvoorbeeld wanneer u gaat werken voor een nieuw bedrijf. We raden u aan altijd het e-mailadres van uw huidige bedrijf te gebruiken voor uw Trimble Identity.

Opmerking:

Als u Tekla Model Sharing gebruikt en u wijzigt uw Tekla Online-organisatie zonder uw e-mailadres te wijzigen, wordt uw gebruikersaccount in Tekla Model Sharing vergrendeld.

1. Meld u aan bij uw Tekla Online-profiel met uw oude e-mailadres en klik vervolgens op Mijn Trimble Identity bewerken.
  2. Klik op E-mailadres wijzigen.

U wordt gevraagd te bevestigen dat u uw e-mailadres wilt wijzigen.

3. Klik op E-mailadres wijzigen in het dialoogvenster.

U wordt gevraagd uw huidige wachtwoord in te voeren.

4. Voer uw wachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  5. Voer uw nieuwe e-mailadres in en klik vervolgens op Code verzenden.

Trimble stuurt een e-mail met een verificatiecode naar uw nieuwe e-mailadres.

6. Zoek in uw e-mailpostvak naar een verificatiebericht van Trimble en kopieer vervolgens de verificatiecode vanuit de e-mail.

Als u deze e-mail niet in uw postvak in ontvangt, controleert u de map met spam of ongewenste e-mail.

7. Voer in de webbrowser waar de pagina Uw identiteit verifiëren is geopend de verificatiecode in en klik vervolgens op Verzenden.
    U wordt gevraagd te bevestigen dat u het e-mailadres voor uw account wilt wijzigen.
  8. Klik op Ja, wijzigen.

Uw e-mailadres is gewijzigd. U kunt zich nu bij uw Trimble Identity aanmelden met uw nieuwe e-mailadres.

Als u nog niet deelneemt aan de Tekla Online-organisatie van uw bedrijf, kunt u een aanvraag indienen om deel te nemen aan die organisatie of kunt u de Tekla Online-beheerder in uw bedrijf vragen om een uitnodiging naar uw nieuwe e-mailadres te sturen.

Raadpleeg voor meer informatie Uw Trimble Identity voor Tekla-producten maken.

Ik heb geprobeerd mijn wachtwoord opnieuw in te stellen maar mijn e-mailadres werd niet herkend

1. Controleer of u uw e-mail adres op de juiste wijze hebt ingevoerd.

Als de spelling van het e-mailadres juist is, hebt u waarschijnlijk nog geen Trimble Identity die aan dit e-mailadres is gekoppeld.

2. Volg de stappen in Uw Trimble Identity voor Tekla-producten maken.

Is het e-mailadres voor Trimble Identity hoofdlettergevoelig?

Het e-mailadres voor Trimble Identity is niet hoofdlettergevoelig. De services converteren het e-mailadres altijd naar kleine letters.

U kunt uw e-mailadres met elke combinatie van kleine letters en hoofdletters invoeren wanneer u uw account maakt, uw wachtwoord opnieuw instelt of u zich aanmeldt. Deze e-mailadressen worden bijvoorbeeld allemaal als hetzelfde e-mailadres behandeld:

• MyEmailAddress@example.com

• myemailaddress@EXAMPLE.com

• MYEMAILADDRESS@example.com

Ik ontvang geen e-mails over Trimble Identity en mijn collega's ook niet.

Als u e-mails over uw Trimble Identity niet in uw postvak in ontvangt, controleert u de map met spam of ongewenste e-mail. Als de e-mailberichten zich ook niet in uw map met spam of ongewenste e-mail bevinden, is het waarschijnlijk dat het e-mailsysteem of de firewall van uw bedrijf de e-mails tegenhoudt.

Neem contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om e-mails van *@account.trimble.com toe te staan. Vraag hen ook om het IP-adres toe te staan dat wordt gebruikt voor het verzenden van e-mailberichten vanuit Trimble Identity: 104.130.122.50.

Zie Ik kan geen e-mail van Trimble vinden voor meer informatie.

Ik mis toegangsrechten voor Tekla Online-services

Als u gewend bent om toegang te hebben tot Tekla Online-services, maar de service nu aangeeft dat u niet over de benodigde toegangsrechten beschikt, wist u de cookies en de cache van uw webbrowser.

Door deze gegevens te wissen wordt de service gedwongen uw toegangsrechten opnieuw vanaf de server te controleren.

Waarom bevatten de headers van e-mails van Trimble Identity een referentie naar mailgun of postgun?

Trimble Identity gebruikt Mailgun, een service voor het leveren van e-mail, om e-mail over de activering van de account en andere e-mails te verzenden. In de headers van die e-mails wordt mailgun of postgun weergegeven.