Tekla Online-profiel voor Trimble Identity

Tekla Structures
Tekla Structural Designer
Tekla Tedds
Tekla PowerFab
Tekla PowerFab GO
Not version-specific
Tekla Tedds Tekla Tedds for Word
Not version-specific
Tekla Structural Designer
Not version-specific
Tekla Structures
Not version-specific
Tekla PowerFab Tekla PowerFab GO

Tekla Online-profiel voor Trimble Identity

Antwoorden zoeken op enkele vaak gestelde vragen over uw Tekla Online-profiel.

Hoe wijzig ik de informatie in mijn Tekla Online-profiel?

1. Log in met uw Tekla Online-profiel.
  2. Bewerk uw profielgegevens en klik vervolgens op Opslaan.

Wat doet de optie Voorkeurstaal?

De optie Voorkeurstaal wordt gebruikt om de standaardtaal in te stellen die wordt gebruikt wanneer u zich aanmeldt bij Tekla Online-services waarvoor deze functionaliteit beschikbaar is.

Als u geen voorkeurstaal selecteert of als u een taal selecteert die niet in een bepaalde Tekla Online-service wordt ondersteund, wordt het Engels gebruikt.