Tekla Online organisaties en Trimble Identity

Tekla Structures
Tekla Structural Designer
Tekla Tedds
Tekla PowerFab
Tekla PowerFab GO
Not version-specific
Tekla Tedds Tekla Tedds for Word
Not version-specific
Tekla Structural Designer
Not version-specific
Tekla PowerFab Tekla PowerFab GO

Tekla Online organisaties en Trimble Identity

Antwoorden zoeken op enkele algemene vragen over Tekla Online-organisaties en Trimble Identity.

Ik heb een e-mail ontvangen waarin ik wordt uitgenodigd om als medewerker deel te nemen aan een organisatie. Wat is dit?

U ontvangt een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een organisatie wanneer de Tekla Online-beheerder van uw bedrijf u in Tekla Online-services heeft toegevoegd aan de organisatie van uw bedrijf. Meestal is dit bedrijf het bedrijf waarvoor u werkt.

U kunt slechts een medewerker van één Tekla Online-organisatie tegelijk zijn. Als u al een medewerker in een organisatie bent en u een uitnodiging accepteert om aan een andere organisatie deel te nemen, wordt uw Tekla Online-account naar die organisatie verplaatst.

Opmerking:

De organisatie waartoe u behoort kan ook van invloed zijn op uw toegang tot in de cloud opgeslagen gegevens van uw organisatie zoals Tekla Model Sharing-modellen. Wissel niet onnodig tussen organisaties.

• Als u wilt deelnemen aan de organisatie, klikt u op de koppeling in de e-mail. Als uw organisatie een onderhoudscontract heeft bij Trimble, krijgt u toegang tot extra inhoud wanneer u deelneemt aan de organisatie.
  • Als u alleen subscriptions en toegangsrechten in de organisatie hoeft te gebruiken, kunt u aan de organisatie deelnemen als een externe licentiegebruiker. Neem contact op met de beheerder van het bedrijf en verzoek om als externe licentiegebruiker te worden toegevoegd.

Ik heb een e-mail ontvangen waarin ik werd uitgenodigd om deel te nemen aan een organisatie als externe licentiegebruiker. Wat is dit?

U ontvangt een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een organisatie als een externe licentiegebruiker wanneer de beheerder van het bedrijf u als een externe licentiegebruiker aan de organisatie heeft toegevoegd.

Als u deelneemt aan een organisatie als externe licentiegebruiker, kunt u de subscriptions en toegangsrechten van de organisatie gebruiken zonder als medewerker bij de organisatie te horen.

U kunt een externe licentiegebruiker in meerdere Tekla Online-organisaties tegelijkertijd zijn. Als u deelneemt aan een organisatie als externe licentiegebruiker, wordt uw status als medewerker of externe licentiegebruiker in andere organisaties niet gewijzigd.

Als u wilt deelnemen aan de organisatie als een externe licentiegebruiker, klikt u op de koppeling in de e-mail.

Ik heb een e-mail ontvangen waarin ik werd uitgenodigd aan een groep deel te nemen. Wat is dit?

U ontvangt een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een groep wanneer een beheerder u aan een gebruikersgroep heeft toegevoegd. Wanneer u behoort bij een gebruikersgroep, krijgt u toegang tot functies en services.

Als u wilt deelnemen aan de groep, klikt u op de koppeling in de e-mail.

Kan ik een medewerker van meer dan één organisatie zijn?

U kunt slechts een medewerker van één Tekla Online-organisatie tegelijk zijn. Als u al een medewerker in een organisatie bent en u een uitnodiging accepteert om aan een andere organisatie deel te nemen, wordt uw Tekla Online-account naar die organisatie verplaatst.

Opmerking:

De organisatie waartoe u behoort kan ook van invloed zijn op uw toegang tot in de cloud opgeslagen gegevens van uw organisatie zoals Tekla Model Sharing-modellen. Wissel niet onnodig tussen organisaties.

De organisatie waartoe u behoort als medewerker, wordt weergegeven als het Bedrijf op de pagina Mijn organisatie van uw Tekla Online-profiel.

U kunt een externe licentiegebruiker in meerdere Tekla Online-organisaties tegelijkertijd zijn. Als u deelneemt aan een organisatie als externe licentiegebruiker, wordt uw status als medewerker of externe licentiegebruiker in andere organisaties niet gewijzigd.

Ik heb de e-mail verwijderd waarin ik wordt uitgenodigd aan een organisatie deel te nemen. Wat moet ik nu doen?

U kunt de uitnodigingen die u hebt ontvangen, zien op de pagina Mijn organisatie van uw Tekla Online-profiel.

1. Log in met uw Tekla Online-profiel.
  2. Ga naar de pagina Mijn organisatie van uw gebruikersprofiel.
  3. Als u de uitnodiging wilt accepteren, klikt u op Accepteren.

Er is een uitnodiging verzonden naar mij om deel te nemen aan mijn organisatie, maar ik heb deze niet ontvangen. Wat moet ik nu doen?

Als u de uitnodiging om deel te nemen aan uw Tekla Online-organisatie niet ontvangt in uw postvak in, controleert u de map met spam of ongewenste e-mail. Als de e-mail zich ook niet in uw map met spam of ongewenste e-mail bevindt, is het waarschijnlijk dat het e-mailsysteem of de firewall van uw bedrijf de e-mails tegenhoudt.

Uitnodigingen om aan een organisatie deel te nemen zijn afkomstig van tekla.online@trimble. com. Neem contact op met uw domeinbeheerders en vraag hen om e-mail berichten van *@trimble.com toe te staan.