Beheer van Tekla Online-accounts

Tekla Structures
Tekla Structural Designer
Tekla Tedds
Tekla PowerFab
Tekla PowerFab GO
Not version-specific
Tekla Tedds Tekla Tedds for Word
Not version-specific
Tekla Structural Designer
Not version-specific
Tekla PowerFab Tekla PowerFab GO

Beheer van Tekla Online-accounts

Antwoorden zoeken op enkele vaak gestelde vragen over het beheer van Tekla Online-accounts.

Wie beheert de gebruikersaccounts voor Tekla Online?

De Tekla Online-beheerder van uw bedrijf beheert de gebruikersaccounts en toegangsrechten voor Tekla Online-services.

Ik ben een beheerder. Hoe nodig ik gebruikers uit bij mijn organisatie?

In de Tekla Online Admin Tool kunt u medewerkers en externe licentiegebruikers uitnodigen voor uw organisatie.

Raadpleeg voor meer informatie over de verantwoordelijkheden van de Tekla Online-beheerder Gebruikersaccounts voor Tekla-producten gebruiken.