Tekla Online Admin Tool

Tekla Structures
Tekla Structural Designer
Tekla Tedds
Tekla Tedds for Word
Tekla PowerFab
Tekla PowerFab GO
Not version-specific
Tekla Tedds Tekla Tedds for Word
Not version-specific
Tekla Structural Designer
Not version-specific
Tekla PowerFab Tekla PowerFab GO

Tekla Online Admin Tool

Met de Tekla Online Admin Tool kunnen beheerders gebruikersaccounts en toegang tot licenties en Tekla Online-services voor de gebruikers van het bedrijf beheren.

Als beheerder in uw Tekla Online-organisatie kunt u het volgende doen:

• Gebruikers toevoegen aan uw Tekla Online-organisatie.

Als zij lid zijn van de organisatie, kunnen medewerkers toegang krijgen tot de licenties van uw bedrijf en de bijbehorende Tekla Online-services.

• Subscriptions toewijzen aan uw gebruikers voor de Tekla-producten, -functies en -services die uw bedrijf heeft gekocht.

Subscriptions geven gebruikers toegang wanneer ze zich aanmelden met hun Trimble Identity.

• Gebruikers verwijderen uit uw Tekla Online-organisatie wanneer ze vertrekken bij uw bedrijf.

Gebruikers kunnen de subscriptions en de bijbehorende Tekla Online-services van uw bedrijf blijven gebruiken totdat u hun account uit uw organisatie verwijdert.