XS_DSTV_CREATE_AK_BLOCK_FOR_ALL_PROFILES

2024
Tekla Structures

XS_​DSTV_​CREATE_​AK_​BLOCK_​FOR_​ALL_​PROFILES

Categorie in dialoogvenster Variabelen: NC

Als u deze variabele instelt op TRUE, dan maakt Tekla Structures voor alle profielen, gecombineerde NC-bestand maken in DSTV-bestanden voor alle profielen, gecombineerde NC-bestanden en onderdeellijsten. De standaardwaarde is TRUE.

Als u de variabele instelt op FALSE, controleert Tekla Structures of er een AK-blok moet worden gemaakt voor het onderdeel en maakt het AK-blok indien nodig.

De DSTV-standaard vereist het maken van AK-blokken niet als het profiel volledig wordt beschreven door zijn lengte, maatlijnen en schuine uitsnijdingen in de headergegevens. Met deze variabele kunt u AK-blokken voor profielen maken, zelfs als de headergegevens alle gegevens van het profiel al dekt.

Om in te stellen of zaaghoeken voor profielen naar NC-bestanden moeten worden geschreven, gebruikt u de variabele XS_DSTV_NO_SAWING_ANGLES_FOR_PROFILES_NEEDED.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in de optiedatabase.