XS_DSTV_CREATE_AK_BLOCK_FOR_ALL_PLATES

2024
Tekla Structures

XS_​DSTV_​CREATE_​AK_​BLOCK_​FOR_​ALL_​PLATES

Categorie in dialoogvenster Variabelen: NC

Stel deze variabele in op TRUE (standaard) om ook AK-blokken te maken in DSTV-bestanden voor rechthoekige platen, gecombineerde NC-bestanden en onderdeellijsten.

Als u de variabele instelt op FALSE, dan controleert Tekla Structures of er een AK-blok moet worden gemaakt voor het onderdeel en maakt indien nodig het AK-blok.

De DSTV-standaard vereist het maken van AK-blokken niet als het onderdeel volledig wordt beschreven door zijn lengte, maatlijnen en schuine uitsnijdingen in de headergegevens. U kunt met deze variabele AK-blokken voor platen maken, zelfs als de headergegevens alle gegevens van de plaat al dekken.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in de optiedatabase.