XS_DRIVER

2024
Tekla Structures

XS_​DRIVER

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Bestandslocaties

Deze variabele wordt alleen gebruikt in de oude afdrukfunctionaliteit, die kan worden geactiveerd met de variabele XS_USE_OLD_PLOT_DIALOG.

De definities van het afdrukapparaat die u maakt in de Printerdatabase (Bestand > Afdrukken > Printerdatabase) bevinden zich in het bestand plotdev.bin. Dit bestand bevindt zich in de systeemmap die voor de variabele XS_SYSTEM is gedefinieerd.

De definities in de systeemmap zijn toegankelijk voor alle gebruikers. U kunt printerdefinities opslaan in de huidige modelmap of in de project- en firm-mappen en in een map die wordt aangegeven door deze variabele. Tekla Structures zoekt eerst naar plotdev.bin in de model-, project- en firm-mappen en vervolgens in de map die wordt aangegeven door de variabele XS_DRIVER.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt gelezen van de omgevingsbestanden. Over het algemeen hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.