XS_DRAWING_PLOT_FILE_NAME_A

2024
Tekla Structures

XS_​DRAWING_​PLOT_​FILE_​NAME_​A

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Afdrukken

Gebruik deze variabele om bestandsnamen voor merktekeningen te definiëren.

Voer een willekeurige combinatie van tekst en opties in:

NAME

NAME.-

NAME.

DRAWING_NAME

DRAWING_NAME.

DRAWING_NAME.-

REVISION

DRAWING_REVISION

REV_MARK

REVISION_MARK

DRAWING_REVISION_MARK

REV

TITLE

DRAWING_TITLE

UDA:<drawing user-defined attribute>, bijvoorbeeld, UDA:DRAWING_USERFIELD_1

TPL:<template attribute>, bijvoorbeeld TPL:TITLE1 of TPL:TITLE2

<variable>?- <text>

Het vraagteken (?) kan worden gebruikt voor de vraag of een <variable> is ingesteld en als dat zo is, wordt de <text> achter het vraagteken afgedrukt. Zie het tweede onderstaande voorbeeld.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model dezelfde.

Voorbeeld

%DRAWING_NAME.% - %DRAWING_TITLE%%DRAWING_REVISION? - Rev %%REVISION_MARK%

Als u %DRAWING_NAME.% - %DRAWING_TITLE%%DRAWING_REVISION? - Rev %%REVISION_MARK% definieert, wordt een. pdf-bestand met een naam P1 - PLATE - Rev A.pdf gemaakt van een onderdeeltekening, bijvoorbeeld waar

DRAWING_NAME.= P1, is dit de onderdeelpositie zonder punctuatie.

DRAWING_TITLE = PLAAT, dit is de naam die u in het vak Naam in de tekeningeigenschappen hebt ingevoerd.

DRAWING_REVISION = leeg als er geen revisies of een numerieke waarde 1, 2, 3, enzovoort zijn volgens de revisie die Rev.nr. in het dialoogvenster Revisiebewerking zijn geselecteerd. De werkelijke waarde wordt niet in de naam van het plotbestand geschreven, maar de tekst achter het vraagteken (?).

- Rev is de af te drukken tekst als DRAWING_REVISION een waarde geeft. Als DRAWING_REVISION geen resultaat heeft, wordt de tekst - Rev niet afgedrukt. In dit geval heeft het plotbestand ook geen REVISION_MARK omdat de tekening niet is gereviseerd.

REVISION_MARK = A, omdat A als revisielabel in het dialoogvenster Revisiebewerking is gedefinieerd.

Raadpleeg ook

Namen van afdrukbestanden aanpassen