XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES_OF_PART_MARKS_MINIMUM_LENGTH

2024
Tekla Structures

XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES​​_OF_PART_MARKS_MINIMUM​​_​LENGTH

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Label - onderdelen

Gebruik deze variabele om de minimale lengte van een aanhaallijn te definiëren die Tekla Structures tekent. Als de aanhaallijn korter is dan de minimale lengte en de variabele XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES_OF_PART_MARKS is ingesteld op FALSE, dan wordt de aanhaallijn niet getekend. De standaardwaarde is 0.0. Als de variabele XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES_OF_PART_MARKS_MINIMUM_LENGTH wordt ingesteld op TRUE, dan worden de aanhaallijnen van onderdeellabels altijd getekend.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in de optiedatabase.

Raadpleeg ook

XS_​DRAW_​SHORT_​LEADER_​LINES_​OF_​PART_​MARKS