XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES_OF_PART_MARKS

2024
Tekla Structures

XS_​DRAW_​SHORT_​LEADER_​LINES_​OF_​PART_​MARKS

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Label - onderdelen

Gebruik deze variabele om te definiëren of er een aanhaallijn wordt getekend als de aanhaallijn korter is dan de lijn die is gedefinieerd met de variabele XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES_OF_PART_MARKS_MINIMUM_LENGTH. Als deze optie is ingesteld op FALSE, dan wordt de aanhaallijn niet getekend. Stel deze in op TRUE (standaard) om altijd aanhaallijnen te tekenen in onderdeellabels.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in de optiedatabase.

Raadpleeg ook

XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES​​_OF_PART_MARKS_MINIMUM​​_​LENGTH