XS_ADJUST_GRID_LABELS

2024
Tekla Structures

XS_​ADJUST_​GRID_​LABELS

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Modelvensters

Stel deze variabele in op FALSE als u de dynamische verplaatsing van stramienlabels wilt uitschakelen tijdens het inzoomen en de labels verankerd wilt houden aan het uiteinde van de stramienlijn. De standaard is TRUE en de stramienlijnlabels worden zichtbaar gehouden. Als u met zeer grote stramienen werkt, dan wordt Tekla Structures mogelijk trager als u de stramienlabels altijd zichtbaar houdt. Sluit en heropen het venster om wijziging toe te passen, nadat u de instelling van de variabele hebt gewijzigd.