PROJECT_COMMENT

2024
Tekla Structures

PROJECT_​COMMENT

Dit is een template-attribuut. Template-attributen kunnen worden gebruikt bij het filteren of om gegevens op te halen van het model dat moet worden gebruikt in tekeningen en lijsten. Als u bijvoorbeeld een rapport maakt, vervangt Tekla Structures de attributen die in de rapporttemplate zijn toegevoegd door de bijbehorende waarden van de objecteigenschappen.

Geeft de waarde weer die in het vak Commentaar project is ingevoerd in het dialoogvenster met gebruikersattributen van het project in Bestand > Projecteigenschappen > Gebruikersattributen.