Tekla Structures verwijderen

2024
Tekla Structures

Tekla Structures verwijderen

Wanneer u een versie van Tekla Structures of gerelateerde componenten niet meer nodig hebt, kunt u deze verwijderen om ruimte op de computer te besparen.

Tip:

U kunt veel Tekla Structures-versies op uw computer hebben. Het is niet nodig oude Tekla Structures-versies te verwijderen wanneer u een nieuwe Tekla Structures-versie installeert.

Zorg ervoor dat u alle gereserveerde subscription-licenties vrijgeeft als u Tekla Structures afsluit, voordat u de installatie ongedaan maakt.

Installatie ongedaan maken Tekla Structures

U kunt desgewenst ook de installatie van Tekla Structures versies die u niet meer gebruikt ongedaan maken om ruimte op de computer te besparen.

U kunt de installatie van omgevingen ook apart van de hoofd Tekla Structures -app verwijderen van de Tekla Structures -app.

1. Ga naar Configuratiescherm > Programma's > Programma's en onderdelen van Windows.
  2. Selecteer een component, klik op Installatie ongedaan maken en volg de meldingen op. Volg deze volgorde:
    1. Maak de installatie van de Tekla Structures-omgevingen ongedaan.
    2. Installatie ongedaan maken van de hoofd Tekla Structures-app.
    3. Verwijder indien geïnstalleerd het offline Help-pakket.
    4. Verwijder indien nodig de extra bestanden of extensies die aan Tekla Structures zijn gerelateerd handmatig uit de installatiemappen.
  3. Als u geen enkele versie van Tekla Structures meer wilt gebruiken op de computer, verwijder dan de service en inhoudscomponenten van Tekla Warehouse.