Tekeningen afdrukken

2024
Tekla Structures

Tekeningen afdrukken

U kunt tekeningen als PDF-bestanden afdrukken, deze als plotbestanden (.plt) opslaan voor het afdrukken met een printer/plotter of deze op een geselecteerde printer afdrukken. Tekla Structures biedt een realtime voorbeeld van tekeningen in het dialoogvenster Tekeningen afdrukken. U kunt ook de uitvoerkleuren en lijndiktes wijzigen.

Beperkingen bij het afdrukken

• U kunt in een geopende tekening alleen het voorbeeld van de actuele tekening weergeven en afdrukken. Wanneer u een tekening hebt geopend en u een andere tekening opent (bijvoorbeeld door in de Documentmanagerop de een andere tekening te dubbelklikken), wordt het voorbeeld mogelijk niet bijgewerkt. Selecteer de tekening opnieuw (enkele klik) in de Documentmanager en het voorbeeld wordt vervolgens bijgewerkt zodat het met de selectie overeenkomt.