Release Notes Tekla Structures 2023

2023
Tekla Structures

Release Notes Tekla Structures 2023

Welkom bij Tekla Structures 2023.

Tekla Structures 2023 blijft de gebruikerservaring verbeteren. De 2023-versie maakt het voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers gemakkelijker om de tijdbesparende functies van de software snel te leren kennen en toe te passen. De verbeterde gebruikerservaring voor het werken met tekeningen maakt de software gemakkelijker te leren en te gebruiken.

Tekla Structures 2023 verbetert de projectcommunicatie en geavanceerde detaillering bij fabricageworkflows. In rebar detailing zijn ontwerpen van complexe staafvormen nu eenvoudiger te communiceren voor de inkoop, fabricage en de bouwplaats. Onze klanten in de staalproductie profiteren nu nog meer van de detailleringsopties met bouten en gaten voor gespecialiseerde industrieën. Ook de uitvoer en export ten behoeve van de detaillering voor de fabricage van vele project- en materiaaltypen zijn bijgewerkt. Betere verwerking van projectlocatiecoördinaten, ondersteuning van tekeningversies in Tekla Model Sharing en betrouwbaardere IFC-export verbeteren de projectcoördinatie en -samenwerking.

Service Packs

Volg de onderstaande koppelingen voor informatie over nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen die in elk beschikbaar Service Pack zijn aangebracht:

Compatibiliteit

We raden u aan om onvoltooide modellen met uw huidige versie van Tekla Structures te voltooien.

Deze versie is niet compatibel met eerdere versies. Als u een model in Tekla Structures 2023 maakt of opslaat, kunt u het als gevolg van databaseverschillen niet meer in oudere versies openen.

Zie de hardware-aanbevelingen voor informatie over ondersteunde besturingssystemen.

Release Notes voor de beheerder

Gevorderde gebruikers moeten de Release Notes voor de Tekla Structures-beheerder lezen voor informatie over hoe de in deze versie beschikbare extra aanpassingen moeten worden toegepast.

Release Notes voor lokalisatie

Omgevingspecifieke wijzigingen worden uitgelegd in de Release Notes voor lokalisatie.

Release Notes van Tekla Open API

De Release Notes van Tekla Open API kunt u vinden in het Tekla Developer Center.

Overzicht van de Release notes voor Tekla Structures-versies

Het overzicht van de Release notes voor Tekla Structures-versies biedt een overzicht van de nieuwe functies en verbeteringen in Tekla Structures-versies en service packs voor Tekla Structures-versie 2018 en nieuwer. Het overzicht is alleen in het Engels beschikbaar.