Beheer van de organisatie voor Tekla Online-services

2023
Tekla Structures

Beheer van de organisatie voor Tekla Online-services

Elke organisatie heeft ten minste een accountbeheerder die verantwoordelijk is voor het beheren van de Tekla Online-organisatie (groep) die in Tekla Online-services wordt gebruikt.

Verschillende personen in uw organisatie kunnen Tekla Online beheerder voor de organisatie zijn. De eerste gebruiker wordt uitgenodigd door een Trimble-vertegenwoordiger en die persoon is vervolgens desgewenst verantwoordelijk voor het toevoegen van andere gebruikers en beheerders.

Als Tekla Online organisatiebeheerder doet u het volgende:

• Nodig medewerkers bij de Tekla Onlineorganisatie van uw bedrijf uit of keur deze goed om hen onbeperkte toegang in alle Tekla Online-services te verlenen.
  • Externe licentiegebruikers toevoegen.
  • Selecteer wie toegang heeft tot de Tekla Structures-abonnementen van uw bedrijf.
  • Personen uit de medewerkersgroep van uw bedrijf verwijderen als ze niet meer tot uw bedrijf behoren.

Raadpleeg voor meer informatie Gebruikersaccounts voor Tekla-producten beheren.