Printerinstellingen

2023
Tekla Structures

Printerinstellingen

Tekla Structures gebruikt Windows-stuurprogramma's om afdrukgegevens rechtstreeks naar de interface van het Windows-afdrukapparaat te schrijven.

U drukt tekeningen af als pdf-bestand, of slaat ze op als plotbestand (.plt) voor het afdrukken met een printer of plotter of drukt ze af op een geselecteerde printer.

Om op verschillende papierformaten af te drukken, moet u het drawingsizes.dat-bestand wijzigen. U kunt ook de lijndikte van de afgedrukte tekeningen wijzigen.

U kunt -variabelen gebruiken die specifiek zijn voor het tekeningtype om te definiëren hoe Tekla Structures automatisch .pdf-bestanden en .plt-bestanden een naam geeft.