.tsep-extensies naar een nieuwe Tekla Structures-versie kopiëren

Tekla Structures
2023
Tekla Structures

.tsep-extensies naar een nieuwe Tekla Structures-versie kopiëren

Wanneer u een nieuwe Tekla Structures-versie gaat gebruiken, kunt u de wizard Migratie gebruiken om de geïnstalleerde .tsep-extensies naar de nieuwe versie te kopiëren.

1. Klik op de knop Applicaties en componenten in het zijvenster om de database Applicaties en componenten te openen.
  2. Klik op Extensies beheren > Extensies migreren.
  3. Start Tekla Structures opnieuw op om de gekopieerde extensies te installeren.