XSR_USE_ZERO_FEET_VALUE

2022
Tekla Structures

XSR_​USE_​ZERO_​FEET_​VALUE

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Templates & symbolen

Stel deze variabele in op TRUE om ervoor te zorgen dat Tekla Structures nul voet voor waarden kleiner dan één voet weergeeft, bijvoorbeeld 0'-6''3/4. Gebruik de waarde FALSE als u geen waarden van nul voet wilt weergeven. De standaardwaarde is FALSE.

Opmerking:

Als deze variabele wordt ingesteld, is deze ook van invloed op het volgende:

• Lengtewaarden in onderdeel- en boutlabels

• Lengtewaarden in templates (template-attribuut LENGTH)

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Raadpleeg ook

XSR_​BOLT_​LENGTH_​USE_​ONLY_​INCHES