XS_VISUALIZE_VIEW_NEIGHBOUR_PART_EXTENSION

2022
Tekla Structures

XS_​VISUALIZE_​VIEW_​NEIGHBOUR_​PART_​EXTENSION

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Tekening venster

Stel deze variabele in op TRUE om vergrotingen van aansluitende onderdelen in tekeningaanzichten weer te geven. Als u deze variabele op FALSE instelt, worden de vergrotingen van aansluitende onderdelen niet weergegeven. De standaardwaarde is TRUE.

Wanneer u een venster selecteert, wordt de aanzichtvergroting voor aansluitende onderdelen voor dat venster ook weergegeven in andere vensters.

Opmerking:

Als aansluitende onderdelen zijn verborgen omdat Aansl. onderdelen op Geen is ingesteld in het dialoogvenster Aansluitend onderdeel eigenschappen, worden vergrotingen van aansluitende onderdelen niet weergegeven, zelfs niet als u deze variabele op TRUE instelt.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.

Raadpleeg ook

Aansluitende onderdelen in tekeningen weergeven