XS_VIEW_PART_LABEL_COLOR

2022
Tekla Structures

XS_​VIEW_​PART_​LABEL_​COLOR

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Modelvenster

Hiermee wijzigt u de kleur van het onderdeellabel in modelvensters.Definieer de kleur met RGB-waarden:

<waarde voor rood> <waarde voor groen> <waarde voor blauw>.

Scheid de waarden met spaties.Definieer de waarden op een schaal van 0 tot 1. De standaard is zwart 0.0 0.0 0.0.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings.

Voorbeeld

RGB-waarde

Kleur

Wit

Rood

Groen

Blauw

Geel